Adresat tona:

1- Rr. Dritan Hoxha, Godina 5-kateshe,  perballe Pallatit te Sportit Asllan Rusi      


2- Rr.Ismail Qemali,No. 32/1(Ish Blloku)


3- Rr. Mine Peza, Nr. 2        

Mund te telefononi ne numrat :

Telefon: +355 (0) 42259742/ 42259743


Marketing dhe Shitje: +355 (0) 674082698


Operimi: +355 (0) 682048904


Agjensia Doganore: +355 (0) 692048904


Email: info@unitrans.com.al


Për ankesa/reklamacione, ju lutemi të plotësoni formën e mëposhtme (per detaje referojuni seksionit Terma dhe Kushte):  


Ku ndodhemi: