UPS Express Plus


24 ore shperndarje ne shtetet e specifikuara ne UPS Tariff Guide. Shperndarja kryhet deri ne oren 09.00 AM. Sherbim i ofruar ne eksport dhe import, per destinacionet e vlefshme.

UPS Express

24 ore shperndarje ne Evrope
48 ore shperndarje ne pjesen tjeter te botes
Shperndarja ne oren 09.00 AM – 12.00 PM
Sherbim i ofruar ne eksport dhe import per destinacionet e vlefshme


UPS Express Saver

24 – 48 ore shperndarje ne Evrope
48 – 72 ore shperndarje ne pjesen tjeter te botes.
Shperndarja deri ne fund te dites se punes
Sherbimi i ofruar ne eksport dhe import
5-10% me i lire se UPS express

UPS Expedited
72 ore shperndarje ne Shqiperi. Sherbim i ofruar ne import, nuk ka limite ne peshe per pakot e transportuara.

Sherbime Cargo

Ofrojme sherbime Cargo ajer ne eksport dhe import per 7 dite ne jave, sherbimi aeroport-aeroport, kohezgjatja 3-5 dite.


Sherbim brenda vendit

Ofrojme sherbim postar brenda vendit per dokumenta dhe pako per 5 dite ne jave nga e Hena ne te Premte nga ora 09.00 deri ne oren 17.30.

Ne Tirane

Per njoftimet e pick-up qe behen deri ne oren 12:00, dergesa do te dorezohet deri ne fund te dites se punes.
Per njoftimet e pick-up qe behen pas ores 12:00, dergesa do te dorezohet diten tjeter te punes.

Ne rrethet e Shqiperise

Dergesat do te dorezohen 24-36 ore me dite pune, nga momenti i kryerjes se pick-up.