UPS, kompania me e sigurt postare, qe i ka rezistuar kohes dhe ndryshimeve, me eksperience 111 – vjecare, operon ne Shqiperi prej mbi 10 vjetesh nen logon e United Transport sh.p.k. qe eshte kontraktori i vetem i autorizuar. Me angazhimin tone te perditshem pasurojme ne menyre te vazhdueshme logjistiken dhe cilesine e sherbimit me moton kryesore permiresimin e performances ne sherbim te klientit, dhe ofrojme besueshmeri dhe shpejtesi ne shperndarjen e dokumentave, pakove dhe materialeve ne te gjithe Boten.

Ne ofrojme sherbim Eksporti dhe Importi per dokumenta dhe pako per 5 dite ne jave nga e Hena ne te Premte nga ora 09.00 deri ne oren 17.30.

United Transport sh.p.k. garanton shperndarje te shpejte ne te gjithe Shqiperine nepermjet 100 zyrave lokale; duke ofruar sherbimin door-to-door dhe informacion te vazhdueshem per dergesat jashte vendit. Nepermjet partnerit tone, agjensise doganore “Albanian Courier” sigurojme lehtesimin e procedurave te zhdoganimit per gjashte dite ne jave.