• Ne ofrojmë shërbim Eksporti dhe Importi.
Shpejtësi
Garanci
Korrektësi

Shërbimet

United Transport
UPS Express Plus

24 ore shperndarje ne shtetet e specifikuara ne UPS Tariff Guide. Shperndarja kryhet deri ne oren 09.00 AM. Sherbim i ofruar ne eksport dhe import, per destinacionet e vlefshme.

UPS Express

24 ore shperndarje ne Evrope. 48 ore shperndarje ne pjesen tjeter te botes. Shperndarja ne oren 09.00 AM – 12.00 PM. Sherbim i ofruar ne eksport dhe import per destinacionet e vlefshme.

UPS Express Saver

24 - 48 ore shperndarje ne Evrope. 48 - 72 ore shperndarje ne pjesen tjeter te botes. Shperndarja deri ne fund te dites se punes. Sherbimi i ofruar ne eksport dhe import 5-10% me i lire se UPS express.

UPS Expedited

72 ore shperndarje ne Shqiperi. Sherbim i ofruar ne import, nuk ka limite ne peshe per pakot e transportuara.

Shërbime Cargo

Ofrojme sherbime Cargo ajer ne eksport dhe import per 7 dite ne jave, sherbimi aeroport-aeroport, kohezgjatja 3-5 dite.

Shiko këtu

Shërbim brenda vendit

Ne Tirane / Ne rrethet e Shqiperise

Per njoftimet e pick-up qe behen deri ne oren 12:00, dergesa do te dorezohet deri ne fund te dites se punes.
Per njoftimet e pick-up qe behen pas ores 12:00, dergesa do te dorezohet diten tjeter te punes.
Dergesat do te dorezohen 24-36 ore me dite pune, nga momenti i kryerjes se pick-up.

Shiko Këtu

Mbetemi ne kontakt

Shkruaj ketu per me shume pyetje...